Home Technische installaties Verwarming Ventilatie Contact Home Technische installaties Verwarming Ventilatie Contact technische installaties technische installaties
Water Dit is een onderdeel dat op verschillende vlakken terug komt in de particuliere woning. De algemene sanitaire toepassingen in keuken en badkamer, de regenwaterrecuperatie voor de wc en eventuele wasmachine, de (zwem)vijver en zwembad in de tuin. Hier werken we natuurlijk samen met collega bedrijf voor deze laatste te kunnen aanbieden in een totaalconcept. Ja inderdaad wij kunnen altijd zorgen voor een volledige installatie.Bijvoorbeeld voor zowel het ingraven van de regenput als voor de pomp en sanitaire aanpassingen in huis.  
Electriciteit Vandaag de dag is deze niet meer weg te cijferen uit onze woning. De verschillende mogelijkheden zijn dan ook onbeperkt. Van een gewoon standaard lampje met schakelaar tot een volledige sturing(domotica) van een geheel. Waar kunnen wij u hier van dienst zijn? Wel over de volledige lijn, zowel om een probleem van het lampje met schakelaar als de meer complexe sturingen. vb. poortautomatisatie, parlefonie, tuinverlichting, regeling van een verwarming en alg domotica.
Isolatie Isoleren kan men met veel verschillende materialen en op veel verschillende manieren. Wij maken hier een onderscheid tussen: - Ecologische isolatie materialen (vb papierflokken) - "Minder" ecologische isolatie materialen (vb Poluerutaan PUR) De keuze van materiaal en plaatsing is zeer afhankelijk van situatie. Wij adviseren u hier graag om voor u een oplossing op maat te bekomen. Belangrijke vuistregel voor isolatie: Een correcte plaatsing is belangrijker dan het isolatiemateriaal. Ook hier is zelfplaatsing zeker een optie. Maar opgelet dan vervalt mogelijk uw ficaal voordeel.
        De ecologische techniek voor uw woning
Recotherm
Mechanica Zolang het blijft functioneren is er geen probleem, maar als het begint te haperen of zelfs stop met werken stellen we ons de vraag zou ik daar niet iemand eens naar laten kijken... Een mooi voorbeelden zijn  garagepoorten, rolluiken en zonneweringen. Zowel plaatsing van nieuwe als het herstellen van oude ligt binnen onze kunnen.
Als u dit alles hierboven leest moet u waarschijnlijk denken die mannen kunnen alles! Spijtig genoeg is dit geen realiteit en moeten wij dan ook voor sommige zaken beroep doen op collega firma’s die meer kennis en expertiese over een bepaald onderdeel in huis hebben. Het voordeel hier is dat wij u ofwel doorverwijzen ofwel als tussenpersoon handelen om de zaken vlot te laten verlopen om tot een bevredigend resultaat te komen.
© Copyright (c) 2012 recotherm.be. All Rights Reserved.
Technische installaties Technische installaties