Ketelvervanging

Onder ketelvervanging verstaan wij het vervangen van uw oude ketel door een nieuwe ketel inclusief toebehoren. Met als doel u hetzelfde comfort te geven, maar met minder verbruik. Dit zowel voor gas als voor stookolie.

Warmtepompen

Dit zijn de lucht/water warmtepompen met de buitenlucht als bron, maar ook de grond/water (geothermische) warmtepompen met als bron een captatienet op +/-100cm onder de gond of putboringen in de grond. Natuurlijk ook niet de lucht/lucht (Airco) te vergeten.

Pellet- en houtketels

De namen van de systemen spreken voor zich. Deze altenatieve brandstof wordt in Belgiƫ beperkt toegepast, maar is in andere landen in grotere aantallen aanwezig als hoofdverwarming van particuliere woningen. De sturing en hydraulische samenstelling zijn hier van uiterst groot belang om een goede werking te garanderen.

Zonneboilers

De meest eenvoudige vorm van het benutten van de aanwezig energie in de natuur. Een mooie zomerse dag en u heb warm water voor 3 dagen voor heel het gezin. Een investering die zich snel terugverdient en lang zal blijven functioneren door zijn eenvoud.